Hengelsportvereniging De Zeelt

Jaarlijks gaan in Nederland twee miljoen mensen vissen. Dat is niet zo verwonderlijk, want sportvissen is een heerlijke hobby. Het buiten zijn in de natuur, de dagelijkse zorgen ver weg en de mogelijkheid van een mooie vangst: vissen is spanning en ontspanning tegelijk!

Met zijn vele stadswateren, vaarten, kanalen, rivieren, meren en plassen is Nederland een paradijs voor sportvissers. Er zijn altijd goede stekken te vinden, zowel dicht bij huis als verder weg. Ook in de gemeente Montferland zijn er voor sportvissers tal van mogelijkheden. De hengelsportvereniging H.S.V. ‘De Zeelt’ zorgt voor goed toegankelijke visplekken en organiseert jaarlijks allerlei leuke activiteiten.

Om te mogen vissen heb je wettelijk voor de meeste wateren de VISpas nodig. Voor aspirant-leden (14 t/m 17 jaar) kost de VISpas € 21,00; voor senior-leden (18 jaar en ouder) zijn de kosten € 31,00. Zowel nieuwe aspirant-leden als senior-leden betalen eenmalig € 5,00 inschrijfgeld.

Ben je nog geen 14 jaar, dan heb je een JeugdVISpas nodig. Deze kost slechts € 10,00 per jaar (geen inschrijfgeld). De jeugdleden krijgen dan ook nog het 16 pagina’s dikke  ‘Stekkie Magazine’ op A5 formaat van Sportvisserij Nederland thuisgestuurd.

Kijk voor meer informatie over Hengelsportvereniging de Zeelt op:

Heeft u vragen voor Hengelsportvereniging De Zeelt? 

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.