Zangvereniging ’t Ni-je Geluud

Na het opheffen van het jongerenkoor in Braamt werd in 1993 door verschillende mensen het initiatief genomen voor een nieuw koor: ‘t Ni-je Geluud. Wij hebben op dit moment 15 enthousiaste leden.

Vanaf het begin werden veel van de liedjes van het jongerenkoor gebruikt maar met de komst van Brigitte Doornhein als dirigente kwam er al snel nieuw repertoire bij. Hoewel de oorsprong van het koor in de kerk lag, werden er ook liedjes geoefend en uitgevoerd die geen kerkelijke inslag hadden. Inmiddels hebben we al een aantal jaren Rob Baas als dirigent.

Uniek aan ons koor is dat wij een uitgebreide combo hebben. In de afgelopen jaren is er voor gekozen om de kerkelijke inslag los te laten en ons ook te richten op buitenkerkelijke liedjes. Zo varieert ons repertoire van Afrikaanse liederen tot popsongs. Iedere dinsdag repeteren wij van 20.00 tot 21.30 uur in de kerk van Braamt. Wij hebben buitenkerkelijke optredens, maar dit alles in combinatie met een aantal vieringen die we per jaar nog verzorgen in de kerk van Braamt

Begin 2018 zal het koor 25 jaar bestaan wat uiteraard groots gevierd zal worden. Wilt u graag meer informatie of aansluiten bij onze zangvereniging? Kijk op de website voor meer informatie.

Kijk voor meer informatie over ’t Ni-je Geluud op:

Wilt u meer weten over ’t Ni-je Geluud? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.